+45 60 70 37 20 klexander@gmail.com

Recommendations

.. gives you another perspective

Fiverr

Fiverr

Freelancing

Fiver’s ratings goes from 1-5.

“AWESOME JOB….WENT THE EXTRA MILE” – 5

“Excellent work, great communicator, and delivers phenomenal work! Highly recommend!!!!” – 5

“Loving the fact that he asked more techy questions to clarify my request.I was looking for a more edgy/techy/hip name for a product and he delivered. Thanks” – 5

“great job. this guys really know what he’s doing.” – 5

“very good names thnx in andvanced” – 5

“Great first Experience-Professional & Good job!” – 4.7

“Fantastic!! will definitely be using again” – 5

“Great suggestions based on my services/description. Would buy again.” – 5

“Outstanding Experience!” – 5

“Nice work. Thanks” – 5

“Was a hard task but Klexander delivered some rocking company names. Thank you very much!! Highly recommended!” – 5

“Good Ideas.” – 5

“Cancelled order. Seller failed to deliver on time!” – 1

“Outstanding Experience!” – 5

“took longer then expected but seller, communicated and made it right.” – 5

“Good Experience!” – 4

“This was a good experience. I was unsure as what to expect, however, the results were most pleasing and he sent more than the minimum number of photos.” – 5

-Rating average: 4.7

Verify the recommendations, on my Fiverr profile here: https://www.fiverr.com/klexander

Supervisor at Berlingske

Supervisor at Berlingske

Nichlaes Engelbreth

Det bekræftes hermed, at Kim Alexander Jensen har været ansat i Berlingske Bladsalg/Marketing i perioden marts 2010 – august 2010.

Det er med stor beklagelse at vi måtte sige farvel til Kim, der valgte at søge nye udfordringer.

Kim var i vores telemarketingafdeling beskæftiget med abonnementssalg via telefonen, primært til private men til tider også til erhvervsdrivende. Selve arbejdet består i opsøgende telefonisk salgsarbejde til både eksisterende, tidligere og potentielle nye kunder.

I forbindelse med arbejdet har Kim gennemgået en intensiv træning i effektiv salgskommunikation. Træningen har bestået i både teoretiske og praktiske moduler om interview- og salgsteknik. Vi kan fra ledelsens side bekræfte at Kim mestrer disse teknikker til fulde.

Kim var en af vores meget ambitiøse sælgere og er værdsat af såvel kolleger som ledelse. Kim har en fantastisk vindende personlighed og en formidabel vilje til at lykkes som kun de færreste besidder. I vores udvælgelse og uddannelse af sælgere lægger vi meget vægt på deres evne til at kunne motivere sig selv. Dette falder helt naturligt for Kim.

Kim er en pålidelig, ansvarsfuld og dygtig medarbejder. Vi ser ham som et positivt aktiv for enhver virksomhed, og det er med glæde, at vi giver ham vores bedste anbefalinger.

Har De yderlige spørgsmål om Kim er De mere end velkommen til at kontakte undertegnede.

Med venlig hilsen / Best Regards Nichlaes Engelbreth Salgssupervisor Privatkundesalg

Richard Spoelstra

Richard Spoelstra

Friend, Senior Data Privacy Consultant at Deloitte

Kim is one of the most inspirational people I know, he has to ability to make you realize what you need to do, in order to achieve your desired results. He can make you see that the obstacles that you thought were there, are not so big. He is a quick thinker and prefers to look outside the box before looking inside it.

Simon Ahm

Simon Ahm

Friend and Co-founder on Leadify

Kim er en person der ved hvad han vil, og ser udfordringerne på vejen som muligheder for læring og udvikling. Når han først sætter sig noget for, er det tydeligt at han har tænkt sig at gennemføre det, og man kan tydeligt mærke på ham når han er ‘on fire’ og virkelig arbejder med noget han finder spændende og udfordrende. Kim er desuden en utroligt udadvendt person, der kommer godt ud af det med alle – og er man så heldig at have ham som ven, kan man bide sig sikker på at han står ved ens side og er klar til at dele ud af sin brændende entusiasme og ustoppelige energi for at hjælpe èn med sine egne udfordringer.